Mäklarsystem

Säljstöd specialanpassat för försäljning av nyproducerade bostäder.

Följ intressenterna från första kontakt till att de flyttar in i sin nya bostad.

Byggt utifrån GDPR:s regelverk – personuppgifter hanteras på ett korrekt och smart sätt.

Anpassat för nyproduktion

Våra system är specialsydda för dig som arbetar med försäljning och marknadsföring av nyproducerade bostäder. De följer hela köpresan – från intresseanmälan till tillträde.

Molnbaserat och åtkomligt vart du än är

Du har ständig tillgång till systemet. På kontoret, visningen, bussen. Ni kan arbeta flera mäklare med samma ringlista utan risk för krockar eller dubbelbokningar.

Desktop, surfplatta och mobil

Systemet fungerar lika bra i datorn, på surfplattan eller i mobilen. Ringa en kund är det bara ett klick bort i mobilen. Personuppgifter behöver aldrig tas ur systemet.

Ökar försäljning och effektivitet

Samlad intressenthistorik, återkoppling på marknadsföringskampanjer, stöd för att snabbare återkoppla till intressenter, lättare att jobba tillsammans.

Vill du veta mer! Ring oss idag!

Ta kontakt!

13 sidor med alla funktioner som Rebla innehåller – och inte innehåller. Kan ni tänka er härligare läsning?

 

Under åren som Rebla har jobbat med CRM/Säljstöd/Mäklarsystem och Säljstarter så har vi samlat in önskemål från kunder och prospekts. Alla dessa önskemål har vi samlat i ett stort kravdokument. I dokumentet finns även markerat vilka funktioner som Rebla har idag. Detta är en bra översikt för er som är i en upphandling och vill jämföra Rebla med andra system.

Samla alla intressenter från alla källor i våra system!

Ta kontakt!

Hemsidan är inte enda stället där ni kan samla intressenter. Tvärtom!

Sociala Medier har visat sig mycket effektivt för att driva in intressenter. Rebla kan integrera mot bland annat Facebook Leads Ads. På det sättet tas intressenterna från era kampanjer om hand direkt i Reblas system tillsammans de som är insamlade från hemsidan och andra plattformar. Detta är enkelt, lägger bra grund för analys samt ypperligt ur ett GDPR-perspektiv.