fbpx

Mäklarsystem

CRM och Säljstöd specialanpassat för försäljning av nyproducerade bostäder.

Följ intressenterna från första kontakt till att de flyttar in i sin nya bostad.

Byggt utifrån GDPR:s regelverk – personuppgifter hanteras på ett korrekt och smart sätt.

Anpassat för nyproduktion

Våra system är specialsydda för dig som arbetar med försäljning och marknadsföring av nyproducerade bostäder. De följer hela köpresan – från intresseanmälan till tillträde.

Molnbaserat och åtkomligt var du än är

Du har ständig tillgång till systemet. På kontoret, visningen, bussen. Ni kan arbeta flera mäklare med samma ringlista utan risk för krockar eller dubbelbokningar.

Ökar försäljning och effektivitet

Samlad intressenthistorik, återkoppling på marknadsföringskampanjer, stöd för att snabbare återkoppla till intressenter, lättare att jobba tillsammans.

20 sidor med alla funktioner som Rebla innehåller – och inte innehåller. Kan ni tänka er härligare läsning?

 

Under åren som Rebla har jobbat med CRM/Säljstöd/Mäklarsystem och Säljstarter så har vi samlat in önskemål från kunder och prospekt. Alla dessa önskemål har vi samlat i ett stort kravdokument. I dokumentet finns även markerat vilka funktioner som Rebla har idag. Detta är en bra översikt för er som är i en upphandling och vill jämföra Rebla med andra system.

FB-intressenter direkt in i Rebla.

Sociala Medier har visat sig mycket effektivt för att driva in intressenter. Rebla kan integrera mot bland annat Facebook Leads Ads. På det sättet tas intressenterna från era kampanjer om hand direkt i Reblas system. Detta är enkelt, lägger en bra grund för analys samt är ypperligt ur ett GDPR-perspektiv.

Rebla har integration mot bostadsväljare!

Rebla har ett så kallat API mot vilket bostadsväljare kan koppla sig. Då kan bostadsväljaren både hämta ut information om bostäderna från Rebla samt skicka in intresseanmälningar in i Rebla.

Kom igång snabbt med Rebla Prova-på!