fbpx

Rebla utbildning

Vi erbjuder tre typer av utbildningar; för dig som kund, för branschen i stort och skräddarsytt

Ett system är ingenting utan dess användare ♥

Vi specialiserar oss på att utbilda våra användare inom Reblasystemet och digitalisering för fastighetsbranschen. Med personlig utbildning på svenska garanterar vi att du får den nödvändiga hjälpen. Vi anpassar våra utbildningar efter dina specifika behov för att säkerställa din framgång.

Med Rebla får du inte bara en tjänst, utan en dedikerad partner för din utbildning och framgång!

Utbildningar i Reblasystemet

Rebla erbjuder specialanpassade utbildningar för de olika roller som använder systemet.

Allmänna utbildningar

Rebla erbjuder allmänna utbildningar för fastighetsbranschen inom digitalisering, effektivisering, AI och analys.

Skräddarsytt för er!

Behöver ni omforma er process eller har ni ett helt team som behöver lära nytt. Vi anpassar utbildningen efter ert behov.

Maximal nytta av Rebla

För att säkerställa en smidig implementering och maximal nytta av Rebla erbjuder vi skräddarsydda utbildningar för administratörer, mäklare/uthyrare, kommunikatörer, marknadsförare, projektledare, kundservicepersonal samt tvärfunktionella utbildningar.

Varje utbildningsmodul fokuserar på specifika kompetenser och ger praktiska kunskaper för att optimera användningen av Rebla och stärka organisationens förmåga att upprätthålla hög kundnöjdhet och effektiva affärsprocesser.

Rebla Systemadministration: Grundläggande och avancerad systemkonfiguration, säkerhetsinställningar, användarhantering och dataskydd. Denna utbildning fokuserar på hur man skapar och underhåller ett säkert och effektivt Rebla-system.

Datahantering och GDPR: Hur man hanterar data på ett säkert sätt som överensstämmer med GDPR och andra dataskyddsförordningar. Detta inkluderar riktlinjer för datalagring, radering och hantering av personuppgifter.

Effektiv hyresgästhantering med Rebla: Strategier för att maximera Rebla-verktygets potential i försäljningsprocessen, inklusive leadgenerering, uppföljning och konvertering.

Kommunikation och relationer: Hur man använder Rebla för att förbättra kommunikationen med hyresgäster och bygga långsiktiga relationer. Denna kurs täcker även anpassning av kommunikation baserat på data.

Kontraktsprocessen med Rebla: Snabbt skapa kontrakt från mallar, hantera bilagor automatiskt, och säkra digitala signaturer. Utbildningen täcker även hur du minskar mänskliga fel, håller data synkroniserad och uppfyller säkerhets- och dataskyddsregler.

Kommunikation och relationer: Hur man använder Rebla för att förbättra kommunikationen med kunder/intressenter eller hyresgäster och bygga långsiktiga relationer. Denna kurs täcker även anpassning av kommunikation baserat på data.

Effektiv intressenthantering med Rebla: Strategier för att maximera Rebla-verktygets potential i försäljningsprocessen, inklusive leadgenerering, uppföljning och konvertering.

Kontraktsprocessen med Rebla: Snabbt skapa kontrakt från mallar, hantera bilagor automatiskt, och säkra digitala signaturer. Utbildningen täcker även hur du minskar mänskliga fel, håller data synkroniserad och uppfyller säkerhets- och dataskyddsregler.

Marknadsföringsautomatisering med Rebla: Använda Rebla-data för att skapa och implementera effektiva marknadsföringskampanjer. Kursen inkluderar segmentering av målgrupper, e-postmarknadsföring och kampanjanalys.

Analys och Rapportering: Hur man utvinner och analyserar data från Rebla för att informera beslutsfattande och förbättra marknadsföringsstrategier.

Kundserviceexcellens: Utbildning i hur man använder Rebla för att hantera kundserviceärenden, inklusive hantering av förfrågningar, problem och feedback.

Förståelse för Kunddata: Hur man läser och använder kunddata i Rebla för att ge personlig service och lösa kundproblem proaktivt.

Introduktion till Rebla för nya användare: En översikt över Rebla-systemets grunder, inklusive navigering, grundläggande funktioner och terminologi. Perfekt för nya anställda eller de som behöver en uppdatering.

Datadrivna beslut med Rebla: Hur man använder data och insikter från Rebla för att fatta informerade beslut över hela organisationen. Data ger insikter om trender, kundbeteenden och processer, vilket möjliggör informerade val som minskar risker och optimerar resurser. Detta leder till högre effektivitet, bättre kundnöjdhet och starkare konkurrenskraft.

Sammanhållen Journalföring: Hur alla på företaget, oavsett roll, kan använda Rebla för att dokumentera kundärenden effektivt och skapa en enhetlig kundhistorik. Denna utbildning fokuserar på att skapa en sammanhängande och transparent databas som är tillgänglig för alla relevanta avdelningar, vilket underlättar samarbete och förbättrar kundupplevelsen.

Dessa utbildningar är exklusivt tillgängliga för Reblakunder. Priserna är låga och ni kan ta med så många deltagare ni vill. Varje utbildningssession varar 60-90 minuter och ges digitalt via video, vilket ger er flexibilitet att delta från vilken plats som helst. Vi ser fram emot att stödja er för att maximera er användning av Rebla och uppnå era affärsmål

Allmänna utbildningar för fastighetsbranschen

Vi erbjuder en mängd spännande utbildningar och seminarier som täcker olika ämnen, från AI till de senaste trenderna inom digital marknadsföring.

Vår mångsidiga innehållsstrategi syftar till att stärka dina förmågor och hjälpa dig att nå nya höjder inom din bransch.

Rebla håller även gratiswebinar med relevanta teman. Tidigare webinar och information om nya hittar du här.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att hålla dig uppdaterad om våra kommande evenemang och få exklusiv tillgång till vårt omfattande utbildningsmaterial.

Få information om våra utbildningar och webinars direkt till din inkorg!

Anmäl!

Ny Utbildning! ChatGPT för fastighetsbranschen.

Spännande - ta mig dit!

Upptäck fördelarna med skräddarsydda utbildningar med Rebla!

Vi erbjuder möjligheten att anpassa en utbildning efter era specifika behov. Med en fast summa kan ni ta med så många deltagare ni önskar. Upplev skräddarsydd expertis som passar perfekt för era mål och utbildningsbehov. Kontakta oss idag för att få reda på mer och ta steget mot skräddarsydd framgång!

Våra skräddarsydda utbildningar kan omfatta en mängd olika ämnen och anpassas efter era specifika behov. Exempelvis kan de handla om:

1. Effektiv användning av Reblas CRM-system för att optimera försäljningsprocessen.

2. Digital marknadsföringstekniker för att maximera exponeringen av era fastighetsprojekt.

3. Avancerad datadriven analys för att förstå marknadstrender och optimera prissättning.

4. Komplex projektledning inom fastighetsutveckling för att säkerställa framgångsrika resultat.

5. Effektiva kommunikationsstrategier för att skapa starka kundrelationer och öka försäljningen.

Vi är flexibla och kan anpassa innehållet för att passa era unika utmaningar och mål. Låt oss hjälpa er att utveckla de färdigheter och kunskaper ni behöver för att ta er verksamhet till nästa nivå!

Nyfiken och vill veta mer?

Tag kontakt!