fbpx

Rebecca Lagerkvist

Rebecca Lagerkvist

VD

Rebecca Lagerkvist är Reblas grundare och VD. Hennes passion är att bygga smarta system som på direkten underlättar användarnas vardag. Systemen ska också långsiktig ge analysunderlag för att bättre förstå och utveckla den verksamhet i vilken de används.

Att Rebla kom att fokusera på bygga system för försäljning av nyproducerade bostäder kommer sig mycket av att fastighetsbranschen utmaningar passar Rebeccas kompetensbakgrund. Rebecca har en bakgrund från bland annat försvaret, finansbranschen och fordonsindustrin. Hon vet vilken typ av process och organisation som måste till för att bygga system som håller – i alla lägen. Hon är dessutom van vid konservativa branscher och vet hur man ska agera för att få dem att förändra sig.

“Det gäller att börja i det lilla. Att hitta de lågt hängande frukterna som är lätta att plocka och ger direkt njutning”

Det är bättre att lösa ett problem i taget istället för att försöka modernisera allt på en gång. Det är viktigt att användarna ser resultat och förbättring snabbt. Annars tappar de sugen och då går det inte att genomföra några förändringar.