Rebla talar på Trello konferens

I onsdags höll Trello en konferens i stockholm “The future of collaboration conference”. Där bland andra Justin Gallagher och Jordan Mirchev talade om hur man kan arbeta för att göra distansarbete inkluderande, effektivt och givande.

Även Reblas Rebecca Lagerkvist var där och fick chans att berätta om hur Rebla arbetar med Trello som verktyg. Efter konferensen är det många som har efterfrågat Reblas utbildningsmaterial om hur vi har arbetat med Trello. Här på hemsidan planerar vi fler artiklar där vi berättar om just det! Följ Reblas nyhetsflöde och på LinkedIn för att inte missa när vi publicerar något nytt.  

Länkar till våra tidigare publicerade artiklar om Reblas arbete med Trello hittar du i kommentarsfältet nedan. Ni kan också följa Rebla AB på Youtube där vi lägger ut alla våra screencast om Trello och andra verktyg!

3 Kommentarer

  1. rebla 8 månader sedan

    Genomgång på grundläggande nivå om hur vi jobbar med Trello – http://rebla.se/digitalisering/hur-kan-du-digitalisera-din-projekthantering-med-trello/

  2. rebla 8 månader sedan

    Hur vi jobbar med integration av andra verktyg i Trello http://rebla.se/digitalisering/fa-ut-mer-av-trello-som-webbaserat-projektverktyg/

  3. rebla 8 månader sedan

    Business case tillsammans med Anette Broman http://rebla.se/digitalisering/trello-inspiration-featureartikel/

Lämna ett svar

Kontakta oss